Posted on

Köket. The kitchen. La cocina. Platsen där allting händer och där alla samlas. Där drömmar blir till färdiga maträtter och där livet pågår varje dag. Till vardags och till fest. Vid frukoststressen och kvällens middag. Eller vid oväntade hemmaluncher. Köksbordet som blir det spontana hemmakontoret. De politiska diskussionerna som växer fram från ingenstans. I köket lagas maten men det kök du befinner dig i är inte endast en arbetsyta för att laga mat eller äta den. Köket är mycket mer än så. Köket är verkligen ett centrum i många svenska hem. En plats att njuta av en efterrätt.

Köksöarna

En ensam ö i ett stort hav, mitt på ett golv. Köksön har blivit mer populär på senare år. Det är lätt att förstå varför vissa gillar den. Den ger mer arbetsyta när det går att stå runt kökets ö och jobba från flera olika håll. Samtidigt tar köksön upp en massa yta och gör att man blir mindre fri att röra sig fritt i köket. Köksön är som ett bord som inte går att flytta på.

Belysning

Blomkrukor, belysning, köksgeråd eller nya möbler till ditt kök. Köp det du önskar och inred som du behagar. Skaffa något nytt i en butik på nätet med ett brett utbud av eleganta möbler och fina blomkrukor.