Posted on

Börjar ditt hem se lite tråkigt ut? Kanske är dina möbler inte helt rena. Att köpa ett helt nytt möblemang är oftast inte ekonomiskt möjligt men genom att fräscha upp och rengöra vissa delar och byta ut andra kan du få en snygg inredning igen. Nya snygga möbler behöver heller inte alltid vara dyra.

Köp nytt

I vissa fall finns det inget alternativ, du måste köpa nytt. En nedsutten soffa eller en säng med en grop i går det inte att få ordning på. Genom att matcha nytt och gammalt får du ett snyggt hem.

Fixa dina gamla möbler

Om dina möbler börjar vara lite slitna så finns det möjlighet att fixa till dessa på ett enkelt sätt. Klicka här för att köpa hem så att dina gamla möbler att se ut som nästintill nya. genom att tvätta tyget på din soffa och slipa och olja in ditt soffbord så kan dessa klara sig ett tag till innan du behöver köpa nytt.

Tvätta gamla möbler

Har du en tygsoffa med fläckar kanske den går att rengöra. Är soffan i sig snygg är det värt att försöka få den ren. Samma sak gäller med kuddar och gardiner, du behöver inte alltid köpa nytt utan det kan räcka att slänga in dem i tvättmaskinen.

Måla om möbler

Har du stolar och bord av trä som blivit repiga är de inte bortom räddning. Ett bord är enkelt att slipa och lacka om. Stolar är knepigare men med lite tålamod går det ofta att snygga upp dem också. Är bordet och stolarna i murrigt mörkt trä kanske de blir snyggare om du målar om dem än lackar dem.